Følg FC København i Champions League

Er du klar til at se FC København spille i  Champions League?

Følg med på FC Københavns rejse i Champions League og se samtlige kampe live på Viaplay fra d.6. September. For at se kampene skal du have en konto på Viaplay og abonnementet Viaplay Total.

Læs mere om vores abonnementer her.

Følgende kampe er indtil videre bekræftede:

Champions League – FC København
6. September 18.45 Dortmund – FC København
14. September 21.00 FC København – Sevilla

Kom igang med at se Champions League på Viaplay

Champions League indgår i Viaplay Total, sammen med Viaplay Groups andre rettigheder i sportsverdenen, samt film og serier.

Viaplay Total koster 449.- kroner per måned.

Med et abonnement hos Viaplay kan du følge kampene hvor du vil, uanset om det er foran fjernsynet, ved computeren eller i farten på mobilen. Læs mere om hvilke enheder du kan benytte Viaplay på her

Hvilket abonnement skal jeg have for at kunne se Champions League på Viaplay?

For at kunne følge FC København og Champions League skal du have abonnementet Viaplay Total.

Kan jeg se kampene efter de er sendt?

Alle kampe er tilgængelige i 48 timer efter sendingens afslut.
Læs mere om hvilke funktioner der er tilgængelige på hvilke enheder her.

Er der bindingstid på Viaplay?

Alle abonnementer på Viaplay er uden bindingstid. Betalning sker per måned ved betalningsperiodens start. Dette giver dig mulighed for at afslutte abonnementet uden bindingstid.