Godt at vide om Viaplay

Er du ny på Viaplay, så har vi samlet noget nyttig information herunder til at hjælpe dig med at komme i gang.

Dine enheder

Du kan se en fuld liste over enheder, som vi understøtter her. Du kan registrere op til fem enheder på din konto, og på samme konto kan du streame på to forskellige enheder samtidigt. Læs mere om registrering af enheder her.

Logge ind på Viaplay

Du logger ind på din konto med e-mailadressen, som du har registreret på din konto, og passwordet, som du har lavet.

Du kan finde instruktioner til, hvordan du logger ind på forskellige enheder her.

Hvis du har problemer med at logge ind, kan du læse mere her.

Se kampe op til 48 timer efterfølgende og andre funktioner

Alle sportsudsendelser kan ses igen op til 48 timer, efter live-udsendelsen er slut. Denne funktion er tilgængelig på de fleste af vores understøttede enheder. Du kan se en fuld liste over enhederne, hvor funktionen er tilgængelig og information om andre brugbare funktioner her.

Stream overalt i EU

Du kan bruge Viaplay og streame EM i alle EU-lande. Indenfor EU virker Viaplay på samme måde, som det gør i Danmark, så du kan se alt det samme indhold og bruge de samme funktioner, som du kan hjemme. Du kan læse mere omkring brug af Viaplay udenlands her.

Hjælp med tekniske problemer

Hvis du oplever problemer med streaming, for eksempel buffering eller svingende billedkvalitet, kan du se vores instruktioner her.