Gratis prøveperiode på Viaplay

Se kvit og frit i 2 uger med Viaplay-pakken!

Du kan straks og ubegrænset se tv-serier og film, ved at streame over internettet til dit tv, mobile enhed, spilkonsol eller PC/Mac.

Hvis du vil fortsætte med at bruge Viaplay efter prøveperioden, behøver du ikke gøre noget. Dit abonnement fortsætter lige så længe du vil! Betalingen af dit Viaplay abonnement sker månedligt, og den månedlige betaling betales forud. Det vil altså sige, at du har adgang til tjenestens indhold en måned efter din gennemførte betaling. Dit abonnement er uden binding, og du kan til hver en tid opsige dit abonnement.

Vil du opsige din Viaplay-pakke, gør du dette let under Kontooversigt -> Håndter Pakke når du er logget ind på vores hjemmeside. Læs mere her.

Tilmeld dig for at komme i gang!