Information til dig der oplever problemer med at caste fra Android

Nogle brugere kan opleve problemer, når du caster indhold til Chromecast fra enheder der bruger Android 12. Disse brugere oplever at indholdet ved start, loader, men ikke begynder at afspille. Vi er på nuværende tidspunkt igang med at undersøge hvorfor dette sker for nogle brugere, og undskylder enhver ulejlighed dette måtte medføre.

Hvis du er en af de pårørte, beder vi dig venligst om at prøve nedenstående, og tage kontakt til os, hvis dette ikke løser problemet.

1. Tryk Indstillinger
  2. Vælg Apps
  3. Vælg Apps igen inde i Apps
  4. Vælg Viaplay
  5. Vælg Lager
  6. Tryk på Ryd Data och Cache
  7. Genstart Viaplay og prøve at caste igen

Hvis ovenstående ikke hjælper eller problemet opstår igen, kan du også prøve at geninstallere appen. Det er også mulig at bruge andre enheder til at caste indhold.