Har du brug for hjælp?

Information til dig med Android 4

Viaplay-appen er blevet opdateret på mobile Androidenheder, hvilket betyder at Viaplay ikke længere kommer til at understøttes på enheder med Android operativsystem version 4.1-4.4.

Hvad sker der nu?

Viaplay-appen forbliver på din enhed i et stykke tid endnu, men uden vedligeholdelse. Dette resulterer i, at vi ikke kan garantere en fuldt ud optimal oplevelse. Appen forsvinder også fra Google Play Butik, hvilket betyder, at hvis du sletter appen, kan du ikke geninstallere den. I stedet anbefaler vi at opdatere softwaren, se nedenfor.

Hvordan påvirkes jeg?

Har du en Androidmobil- eller tablet med version 4.1-4.4 anbefaler vi at du opdaterer din enhed hvis der findes opdateringer. Du kan fortsat bruge Viaplay med disse operativsystemer, men tænk på at appen ikke længere opdateres, og vi ikke kan garantere at den fungerer.

Viaplay fungerer på alle senere Android-versioner og andre understøttede enheder.

Hvordan tjekker jeg min Android-version?

Gå ind på Indstillinger på din mobil eller tablet. Vælg System > Om enheden. Her kan du se hvad versionen af dit nuværende operativsystem er. Starter din version med cifren 4, vil opdateringen påvirke dig.

Har du ikke opdateringer tilgængelig henviser vi til vores andre enheder.