Jeg er allerede kunde, kan jeg se EM i fodbold med min eksisterende pakke?

Du kan se EM i fodbold direkte, og som reprise, hvis du har en af følgende pakker:

• Viaplay Filmer og Serier
  • Viaplay Total
Hvordan kan jeg se, hvilken pakke jeg har?

Du kan nemt se, hvilken pakke du har via din Kontooversigt. Du kan navigere dig frem til din Kontooversigt via dette link, eller ved at holde musen over profil-ikonet i højre hjørne på viaplay.dk, og derefter navigere dig frem til Kontooversigt i den menu, der dukker frem ved at holde musen over profil-ikonet.

På din Kontooversigt, lige ved siden af Pakke, vil du se, hvilken pakke du har lige nu.

Hvis der står Viaplay Film og Serier eller Viaplay Total, vil du have adgang til at se EM i fodbold.

Hvis du ikke kan se nogen aktiv pakke på din Kontooversigt, så skal du i første omgang dobbelttjekke, at du er logget ind med den korrekte mailadresse. Hvis du er usikker på, hvilken mailadresse, du bruger til din konto, se venligst instruktionerne her: Find din Viaplay-konto.

Hvis du har Viaplay igennem en TV udbyder, såsom Waoo, Yousee eller Telmore, så kan du se EM i fodbold direkte, og som reprise på Viaplay, hvis din pakke inkluderer noget af følgende:

• Film og Serier
  • Sport
  • Fodbold
Hvordan kan jeg se, hvad der er inkluderet i min pakke?

Du kan nemt se, hvilken pakke du har via din Kontooversigt. Du kan navigere dig frem til din Kontooversigt via dette link, eller ved at holde musen over profil-ikonet i højre hjørne på viaplay.dk, og derefter navigere dig frem til Kontooversigt i den menu, der dukker frem ved at holde musen over profil-ikonet.

På Kontooversigt kan du se, hvilket indhold, der er inkluderet i din pakke.

Hvis der står at du har adgang til Film og Serier, sport eller fodbold, så har du adgang til at se EM i fodbold på Viaplay!

Hvis din pakke ikke inkluderer Film og Serier, sport eller fodbold, så bedes du kontakte din TV udbyder for at foretage ændringer på din pakke. Du kan naturligvis også købe Film og Serier- eller Total pakken igennem os, for at få fuld adgang til EM i fodbold. Se mere information om, hvordan du køber en pakke lige her: Jeg er en ny kunde, hvilken pakke behøver jeg for at se EM i fodbold?