Jeg er allerede logget ind på mit hjemmenetværk

Hvis du får en besked om at logge ind på dit hjemmenetværk, men du allerede bruger dit hjemme-wifi, kan der være et par grunde:

Dit husstand er blevet indstillet til en anden placering

Hvis du er ejeren af kontoen, skal du logge ind på Viaplay på dit Smart TV og indstille din husstand til din nuværende placering (Indstillinger> Viaplay-husstande).  Følg instruktionerne, og du er klar til at gå i gang!

Husk også at tjekke at du har tilladt lokale netværk at blive brugt med Viaplay på dine mobile enheder. Dette kan du gøre fra appens indstillinger på din enhed.

Har du ikke en TV? Bare rolig, kontakt os, og vi vil hjælpe dig i gang.