Kan jeg se EM-kampene i reprise?

Ja, med vores reprise-funktion har du mulighed for at se EM kampene op til 48 timer efter sendingen. Dette gælder uanset, hvilken Viaplay-pakke du har.

Vælg den ønskede EM kamp i sportsoversigten, og begynd at se. Du kan starte EM kampen op til 48 timer efter kampen er endt. Reprise-funktionen er tilgængelig på de fleste af vores understøttede enheder. Du kan finde en fuld liste over hvilke enheder der har den funktion her: Funktioner på vores enheder .