LG TV får fejlkode 2003

Vi oplever for tiden mange kunder der oplever problemer med deres nyere LG TV, hvor de får en fejlkode (2003) op på deres skærm. Dette er et problem vi er bekendt med på Viaplay og vi arbejder hårdt på at få det løst hurtigst muligt!

Hvornår bliver det løst?Vi kan desværre ikke svare på hvornår problemet bliver løst, da dette er en ret kompliceret opgave som kræver meget fra mange parter. Vi hos Viaplay arbejder på højtryk for at få problemet løst hurtigst muligt og vi tager dette problem alvorligt da det påvirker mange kunder.

Hvad kan du gøre?
– Prøve at trække strømstikket til dit TV i 5 minutter og derefter sætte det til igenDette vil lave et soft reset af dit TV og ikke bare sætte det på stand-by som en normal nedlukning af TV’et ellers ville gøre.
– Prøve at trække forbindelsen til din router i 10 minutter og derefter sætte det til igenDa fejlkode 2003 er internetfejlkode, er den en god idé at vi prøver at give dit internet en ny start ved at genstarte din router
– Forsøg gerne med et LAN/InternetkabelHvis du har mulighed for det, kan vi prøve at optimere dit internet ved at supplere det med et direkte kabel fra din router til dit TV

Alternative løsninger
Din Viaplay konto fungere stadig som normalt udenom dit TV, så derefter kan du – hvis muligt, benytte dig af eksempelvis en Chromecast, AppleTV osv.