Log ind på Viaplay

For at kunne anvende Viaplay, så må du først starte med at logge ind på din konto. Har du ikke en konto i forvejen, så kan du oprette en på vores hjemmeside. Ved indloggning anvender du mailadresse og password, som du valgte ved oprettelsen af din konto. På Smart TV, Apple TV og spillekonsoller kan du vælge at logge ind med en engangskode i stedet. Dette er muligt for at du kan undgå at indtaste hver et bogstav, bogstav efter bogstav med fjernbetjeningen.

Computer, mobil & tablet

På en computer, mobil og tablet logger du ind med din mailadresse og dit password. Hvis du har glemt dit password, så kan du klikke her for at nulstille dit password.

Smart TV og spillekonsoller

På Smart TV og spillekonsoller kan du vælge at logge ind på den traditionelle måde med mailadresse og password, eller med en engangskode.

Med din mailadresse og password kan du blot taste dine oplysninger ind med din fjernbetjening og logge ind.

Logger du ind med engangskoden vil en kode bestående af 4 tegn vises på dit TV. Gå derefter til https://viaplay.dk/activate på en anden enhed såsom mobil, tablet eller computer. Indtast koden du ser på dit TV og log ind på din enhed. Efter nogle sekunder logges dit Smart TV eller spillekonsol ind automatisk.

Apple TV

Når du vil logge ind på dit Apple TV, så kræver det en mobil, tablet eller computer.

Gå ind på https://viaplay.dk/activate og indtast koden, som du ser på dit TV. Koden består af 4 tegn og kan indeholde både bogstaver og tal. Efter at have aktiveret koden, følg instruktionerne og log ind på din konto. Dit Apple TV vil blive logget ind efter nogle sekunder.

Har du glemt dit password, så kan du nulstille det og skabe et nyt her.