Pakkeforandringer

Den 20. April sendte vi en mail ud til en mindre gruppe kunder med information om, at deres pakke vil blive lukket ned. Har du modtaget denne email i din mail-indboks, så finder du mere information nedenfor.

Hvorfor vil I lukke min serie-pakke ned?
Pakken, som udelukkende inkluderer serier, har ikke været tilgængelig at købe i flere år og antallet af aktive pakker er meget lavt. Har du en Serie-pakke i dag, så kan du fortsætte med at anvende tjenesten med en af vores nuværende pakker:

• Film + Serier 119 kr. per måned – ingen binding.
  • Viaplay Total (Film + Serier + Sport) 449 kr. per måned – ingen binding.

Hvad gør jeg for at fortsætte med at se Viaplay?
For at fortsætte med at se Viaplay, så kan du vælge mellem Viaplay Film og Serier eller Viaplay Total. Læs mere om pakkerne her.

Hvornår afsluttes min pakke?
Dit abonnement vil ophøre automatisk 30 dage efter din sidste betaling i juli 2021.