Prisændring på Viaplay film och serier

Viaplay stræber altid efter at være den bedste og give alle kunder den bedste underholdning og brugeroplevelse. For at sikre, at vi fortsat kan tilbyde godt indhold til alle Viaplays kunder, justerer vi prisen. Men dette er også den første prisjustering i næsten to år. En periode, hvor Viaplay har øget mængden af premium-indhold for vores kunder markant, både lokalt produceret indhold og indhold fra internationale samarbejdspartnere. Den opdaterede pris på Viaplay Film & Serier (129 DKK/om måneden) vil blive implementeret fra 4. januar, og for nuværende kunder fra 8. februar

Hvorfor hæver I prisen på Viaplay Film og Serier?

Den aktuelle pris for Viaplay Film Serier har været den samme siden begyndelsen af 2021. Vi justerer nu vores pris for at sikre, at vi kan fortsætte med at tilbyde godt indhold til Viaplays kunder. I løbet af de sidste to år har vi for eksempel tilføjet, på et meget konkurrencepræget marked, et stærkt katalog over international top indhold fra ITV, Fremantle, Dreamworks, NBC, Paramount og eOne, men endnu vigtigere er de mere end 100 lokalt producerede Viaplay-serier og film, og mere er på vej!

Hvornår hæver I prisen på Viaplay Film og Serier?

For nye kunder vil prisen blive implementeret fra 4. januar , og for nuværende kunder fra 8. februar

Jeg ønsker ikke at betale den nye pris; hvordan opsiger jeg min pakke?

Du kan nemt administrere din Viaplay-pakke ved at logge ind på viaplay.dk. For at opsige din pakke, skal du gå til Min Konto > Adminstrer pakke. Du kan få adgang til Administrer pakke ved attil viaplay.dk og klikke på dit navn i øverste højre hjørne

Hvorfor hæver I prisen lige nu, når priserne allerede gradvist stiger til andre daglige udgifter?

Vi justerer vores priser, men dette er også den første prisstigning i to år. I den periode har Viaplay været i stand til at tilbyde sine kunder en stor mængde nyt premium-indhold, både lokalt produceret og fra internationale partnere. Denne prisjustering er nødvendig for, at vi fortsat kan tilbyde film og serier af højeste kvalitet.