Problemer med at leje film igennem iTunes

Lige nu oplever nogle kunder problemer med at film, der er blevet lejet gennem iTunes/Apple, ikke kan ses på Viaplay.

Når du har betalt til Apple så er det iTunes du skal kontakte. iTunes Kundesupports telefonnummer er 80 24 96 25 og de har åbent alle hverdage fra 9-19. Du kan også gå ind på dette link: https://support.apple.com/da-dk/HT204084

Skulle du alligevel have lyst til at se filmen, er du velkommen til at gå ind at leje/købe filmen via vores hjemmeside: https://viaplay.dk/store – så går betalingen nemlig udenom iTunes.