Jeg er en ny kunde, hvilken pakke behøver jeg for at se EM i fodbold?

Du kan se EM i fodbold direkte, og som reprise med alle Viaplay pakker. Dette betyder, at alle 51 kampe er tilgængelige for dig, der har en af følgende pakker igennem os:

Viaplay Film & Serier (119 kr/md.)
Viaplay Total (449 kr/md.)

Vores pakker har ikke nogen bindingstid, og du kan derfor opsige dit abonnement til hver en tid under Kontooversigt.

Sådan kommer du i gang:

Jeg har aldrig haft Viaplay før

For at du kan se EM på Viaplay, skal du oprette en konto og betale for pakken med serier og film. Hvis du gerne vil se andet sportsindhold udover EM, skal du have Total-pakken.

Betalingen for pakken bliver trukket fra et betalingskort, som du registrerer på din konto. Du kan opsige din pakke til enhver tid. Efter opsigelsen kan du stadig streame frem til slutningen af den periode, du har betalt for.

Læs mere om, hvordan betalingen på Viaplay fungerer her og læs om, hvordan du kan opsige din pakke her.

Hvis du kun vil se EM, så tryk her for at betale for din pakke.

Hvis du gerne vil se EM og også få adgang til alt vores andet sportsindhold, så tryk her for at betale for din pakke.

Jeg har haft Viaplay før

Hvis du allerede har en Viaplay-konto, skal du blot starte et abonnement på din konto for at kunne se EM.

Hvis du kun vil se EM, kan du købe Film & Serier-pakken her.

Hvis du gerne vil have adgang til alt vores sportsindhold, kræver det Total-pakken, som du kan købe her.

Jeg har Viaplay igennem en TV udbyder (fx. Waoo eller Telmore)

Hvis du har adgang til Viaplay igennem din TV udbyder, så vil du have mulighed for at se EM på Viaplay, såfremt din pakke giver dig adgang til film og serier, sport eller fodbold på Viaplay.

Bemærk, at du ikke kan foretage nogle ændringer ved disse pakker igennem din Kontooversigt, eller via vores kundeservice. Hvis du ønsker at foretage nogle ændringer ved din pakke, så skal du tage kontakt til din TV udbyder, og vi anbefaler dig, at du kontakter din udbyder i tilfælde af, at du har nogle spørgsmål vedrørende din pakke.

Du kan læse mere om registrering af Viaplay igennem en TV udbyder lige her: Viaplay gennem en TV-leverandør.