Se Copa América på Viaplay!

Du kan se alle 28 kampe fra Copa América 2021 direkte på Viaplay! Brasilien og Venezuela vil sparke tourneringen i gang d. 13. juni.

Hvilken pakke behøver jeg for at se Copa América?

Du kan se Copa América med vores Total-pakke (449 kr./måneden). Du kan købe pakken lige her. Når du bekræfter dit køb, så vil din pakke blive aktiveret med øjeblikkelig virkning, og du kan dermed starte med at streame indhold med det samme. Du kan opsige din pakke til hver en tid igennem Kontooversigt. Du kan læse mere om, hvordan du køber en pakke lige her: Kom i gang med Viaplay.