Jeg har fået et tilbud af min ven

Hvis du har modtaget et Viaplay-tilbud af din ven får du Viaplay Serier og Film gratis i to måneder!

Tilbuddet gælder kun inaktive kunder og kan ikke kombineres med andre tilbud. På grund af studierettigheder og for at kontrollere at du er over 18 år, skal du tilføje en betalingsmetode. Bemærk at der ikke bliver trukket penge i løbet af de gratis måneder. Koden er gyldig indtil d. 31. oktober 2021.

For at aktivere tilbuddet:

1. Klik på linket i beskeden
  2. Opret en konto og udfyld dine kortoplysninger
  3. Bekræft købet
  4. Færdig! Nu kan du begynde at se indhold

Når de to gratis måneder er forbi fortsætter abonnementet til 119,- om måneden. Afslut når du vil.

Lykkedes det ikke at tilføje kortet? Læs mere her.

Kunne du ikke indløse tilbudet? Dette er eventuelt fordi din ven allerede har nået grænsen for, hvor mange personer tilbudet kan deles med (10 personer).

Vil du vide mere om hvordan du sender et tilbud, læs mere her.