Problemer med at logge på TV

Lige nu er der nogle kunder der oplever udfordringer med at logge ind med engangskoden på sin tv-skærm. Vi undersøger dette og beklager ulejligheden, dette måtte medføre. Herunder finder du nogle tricks du kan prøve, for at logge på in enhed.

Android TV: opdater Viaplay til version 4.19 fra Google Play Store.

Andre Smart TV: Sørg for at have den nyeste app version (1.7.22.0b57cdd). Derefter luk Viaplay appen ved at vælge Exit indefra appen og start den op igen.

1. Luk for dit TV og træk strømstikket ud og lad det være frakoblet i 30 sekunder. Tænd for dit TV igen og forsøg at logge ind.
2. Slet app’en på din enhed, derefter installere app’en igen, og forsøg at logge på med email og password.
3. Hvis det ikke løser problemet, kan du sende os en e-mail med følgende information, eller holde dig opdateret her på siden. Vi opdatere så snart problemet er løst.

• Enhed (inklusiv model nummer)
  • Firmware:
  • App version:
  • Berørte log-in mulighed:
  • Internet leverandør:
  • IP adresse:

Vi vil løbende opdatere denne artikel med ny information eller når problemet er løst. Senest opdateret 4. marts.