Lige nu kan Chicago Fire s10e21 ikke afspilles. Vi undersøger sagen.

Viaplay Fighting

Hvor finder man kommende begivenheder?
Nogle dage inden begivenheden vises, finder du den i sportsoversigten. Du kan også selv vælge kategorien “Boksning” eller “MMA” for at kun disse begivenheder bliver vist. Du er også velkommen til at se på skemaet nedenunder.

I hvilke pakker, er fighting-rettighederne inkluderet?
Fighting indgår i vores Viaplay Total pakke. Du kan læse mere om hvad der indgår i vores pakke her. Et lille antal af enkeltstående events vises hvert år kun som Pay Per View. Det gør at vi kan tilbyde eksklusive sportsbegivenheder som et tillæg til vores ordinære sportsudbud. Læs mere om PPV her.

Hvordan kan jeg se kampene efter de er slut?
På PC/Mac, PS4, Apple TV, Chromecast, Smart TV’s og tablets/smartphones med iOS/Android har du muligheden for at se eventet 48 timer efter eventet er startet. Vi tilbyder endda en spole tilbage funktion på 4 timer, som er tilgængelig på Xbox one. Læs mere om funktionerne ved at klikke her.

Du som har Viaplay Sport eller Viaplay Total pakken kan se frem til følgende event:

29. april Cappelozza vs Austin (MMA)
29. april Essuman vs Tetley (Boksning)
1. maj UFC Fight Night: Font vs Vera (MMA)
6. maj Harrison vs Mokhnatkina (MMA)
8. maj UFC 274: Oliveira vs Gaethje (MMA)
12. maj Invicta FC 47: Ducote vs. Zappitella (MMA)
15. maj UFC Fight Night: Blachowicz vs Rakic (MMA)
21. maj Parker vs Andrade (MMA)

Kommende pay-per-view event:

Ovenstående skema er midlertidigt og opdateres løbende med kommende events. Du vil oftest kunne finde eventen i vores sportoversigt: //viaplay.dk/sport, nogle dage før de bliver sendt.