Viaplay Fighting

Hvor finder man kommende begivenheder?
Nogle dage inden begivenheden vises, finder du den i sportsoversigten. Du kan også selv vælge kategorien “Boksning” eller “MMA” for at kun disse begivenheder bliver vist. Du er også velkommen til at se på skemaet nedenunder.

I hvilke pakker, er fighting-rettighederne inkluderet?
Fighting indgår i vores Viaplay Total pakke. Du kan læse mere om hvad der indgår i vores pakke her. Et lille antal af enkeltstående events vises hvert år kun som Pay Per View. Det gør at vi kan tilbyde eksklusive sportsbegivenheder som et tillæg til vores ordinære sportsudbud. Læs mere om PPV her.

Hvordan kan jeg se kampene efter de er slut?
På PC/Mac, PS4, Apple TV, Chromecast, Smart TV’s og tablets/smartphones med iOS/Android har du muligheden for at se eventet 48 timer efter eventet er startet. Vi tilbyder endda en spole tilbage funktion på 4 timer, som er tilgængelig på Xbox one. Læs mere om funktionerne ved at klikke her.

Du som har Viaplay Sport eller Viaplay Total pakken kan se frem til følgende event:

15. januar UFC Fight Night: Gastelum vs Imavov
19. januar Invicta FC 51: Tennant vs Bernardo
21. januar KSW 78: Materla vs Grove II
22. januar UFC 283: Teixeira vs Hill
5. februar UFC FIGHT NIGHT: Lewis vs Spivac

Kommende pay-per-view event:

Ovenstående skema er midlertidigt og opdateres løbende med kommende events. Du vil oftest kunne finde eventen i vores sportoversigt: //viaplay.dk/sport, nogle dage før de bliver sendt.