PPV: Fury vs. Wilder III

Nyrkkeilyn parissa jo lähes klassikoksi muodostunut Fury vs. Wilder on täällä taas! Parivaljakon kolmas kohtaaminen käydään sunnuntain vastaisena yönä 10. lokakuuta Suomen aikaa. Nykyajan kovin raskaan sarjan ottelu näytetään suorana Viaplaylla Pay-Per-View:nä. Jännittävät hetket ovat käsillä, kun ensimmäinen ottelu päättyi tasapeliin ja toisessa ottelussa Fury vei voiton 7. erässä.

Tällä kertaa suomalaisia hemmotellaan myös kotimaisella edustuksella, kun Robert Helenius astuu jälleen kehään ja kohtaa jo toistamiseen puolalaisen Adam Kownackin. Ensimmäisen kohtaamisen voitti Helenius ottelun 4. erässä teknisellä tyrmäyksellä eikä tulevasta povata helppoa kummallekaan. Lue lisää alta miten näet ottelun!

Kuinka paljon ottelu maksaa?

Tapahtuma näytetään yksinoikeudella PPV-periaatteella Elisa Viihde Viaplaylla hintaan 49,95€. Näet ottelut suorana lähetyksenä sekä 48 tunnin ajan lähetyksen alkamisen jälkeen.

HUOM! Jälkilähetyksen katselumahdollisuus vaihtelee laitteittain, lue lisää ominaisuuksista tuetuilla laitteilla täältä.

Koska tapahtuma alkaa?

Ottelut käydään Las Vegasissa ja lähetyksen arvioitu alkamisaika on 04:00 Suomen aikaa. Tapahtuma alkaa kolmen ottelun kortilla ennen kuin pääottelun on määrä alkaa. Lue lisää tapahtumasta täältä.

Miten ostan ottelun katseluoikeudet?

Tapahtuma on katsottavissa yksinoikeudella Elisa Viihde Viaplaysta PPV-periaatteella ja sen hinta on 49,95€. Lue lisää ja osta katseluoikeudet täältä.

Katselu

Tapahtuma on katsottavissa vain yhdellä laitteella kerrallaan. Mikäli haluat vaihtaa laitetta kesken katselun, tulee sinun ensin sulkea ensimmäinen lähetys ennen kuin alotat uuden toisella laitteella.