UFC 264: Poirier vs. McGregor 3

10. heinäkuuta 2021, lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, nähdään ratkaisu UFC:n kovimman kaksikon väliseen taisteluun kun Conor McGregor ja Dustin Poirier ottavat yhteen kolmannessa ottelussaan.

Tämä on ottelu jota et halua missata – näe koko tapahtuma Viaplaylla PPV:nä!

Kuinka paljon ottelutapahtuma maksaa?

PPV:n (Pay-per-view) hinta on 49.95€. Tämä PPV-tapahtuma voidaan striimata vain yhdestä laitteesta kerrallaan eikä ostoa voi perua.

Miksi tapahtuma näytetään PPV:nä?

UFC:n kanssa tekemämme sopimuksen mukaan kourallinen tapahtumia näytetään vuosittain PPV:nä, mikä on maailmalla yleinen malli tällaisille tapahtumille. Mitkä tapahtumat näytetään PPV:nä päätetään yhdessä UFC:n kanssa.

Tulemme jatkossakin näyttämään suurimman osan UFC-illoista osana urheilupakettia.

Näenkö esiottelut jos ostan tämän tapahtuman?

Kyllä, PPV sisältää sekä esi- että pääottelukortit.

Näenkö ottelut osana urheilupakettiani?

Ei, tapahtumailta näytetään ainoastaan PPV:nä eikä se sisälly urheilupakettiin.