Käynnissä olevien työtaistelutoimien vuoksi asiakaspalvelumme palvelee supistetuilla palvelukanavilla. Puhelin– ja chat asiakaspalvelumme on suljettu toistaiseksiVoit ottaa yhteyttä sähköpostilla ja vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.

Vaikeuksia kirjautua Viaplay -sovellukseen TV:llä.

Osalla asiakkaista on tällä hetkellä vaikeuksia kirjautua TV-sovellukseen kertakäyttöisellä koodilla. Selvitämme asiaa parhaillaan ja pahoittelemme tästä aiheutuvaa vaivaa. Alla muutamia keinoja joita voit kokeilla ongelman ratkaisemiseksi.

Android TV: Päivitä Viaplay versioon 4.19 Google Play-kaupassa.

Muut älytelevisiot: Varmista, että sinulla on uusin ohjelmistoversio asennettuna (1.7.22.0b57cdd). Sulje sitten Viaplay valitsemalla Lopeta sovelluksen valikosta ja käynnistä sovellus uudelleen.

1. Sammuta TV, irrota virtajohto vähintään 30 sekunnin ajaksi. Kytke virtajohto takaisin, käynnistä TV uudelleen ja yritä kirjautua sisään sähköpostiosoitteella ja salasanalla.
  2. Poista sovellus ja asenna se uudelleen. Yritä kirjautua sisään sähköpostiosoitteella ja salasanalla.
  3. Mikäli yllä mainitut keinot eivät ratkaisseet ongelmaa, voit olla yhteydessä meihin lähettämällä alla listatut tiedot. Vaihtoehtoisesti voit myös seurata tätä artikkelia, päivitämme lisätietoa kun ongelma on ratkaistu.
  • Laite (sekä mallinumero):
  • Ohjelmistoversio:
  • Sovelluksen versio:
  • Kirjautumistaoa:
  • Internet-palveluntarjoaja:
  • IP-osoite:

Päivitämme artikkelia, viimeksi muokattu 4. maaliskuuta.