Viaplay Fighting

Mistä löydän tulevat tapahtumat?
Tapahtumat päivitetään urheiluaikatauluun muutama päivä ennen varsinaista ajankohtaa. Voit myös valita suoraan esimerkiksi kategorian ”Nyrkkeily” tai ”MMA”, jolloin näet ainoastaan näiden lajien tulevat tapahtumat. Katso myös alla oleva aikataulu.

Mitkä paketit mahdollistavat fighting-sisällön katselun?
Fighting-sisältö on osa Viaplay Total -pakettia. Voit lukea paketin sisällöstä täältä. Vain muutamia tapahtumia vuodessa esitetään pelkästään Pay Per Viewnä. Tällä tavoin voimme tarjota ekslusiivisia urheilutapahtumia lisänä normaaliin urheilutarjontaamme.

Miten näen ottelut jälkikäteen?
Voit katsoa urheilulähetyksiä 48h ajan jälkikäteen lähes kaikilla tukemillamme laitteilla. Tästä ominaisuudesta voit lukea lisää klikkaamalla tästä

Tulevia tapahtumia Viaplay Totalin tilaajille:

17. hel KSW 91: Mircea vs Brichta
18. hel UFC 298: Volkanovski vs Topuria
25. hel UFC Fight Night: Moreno vs Royval II

All our regions and languages

Canada
Netherlands
Estonia
Iceland
United States
Lithuania