Viaplay Fighting

Mistä löydän tulevat tapahtumat?
Tapahtumat päivitetään urheiluaikatauluun muutama päivä ennen varsinaista ajankohtaa. Voit myös valita suoraan esimerkiksi kategorian ”Nyrkkeily” tai ”MMA”, jolloin näet ainoastaan näiden lajien tulevat tapahtumat. Katso myös alla oleva aikataulu.

Mitkä paketit mahdollistavat fighting-sisällön katselun?
Fighting-sisältö on osa Elisa Viihde Viaplay Total -pakettia. Voit lukea paketin sisällöstä täältä. Vain muutamia tapahtumia vuodessa esitetään pelkästään Pay Per Viewnä. Tällä tavoin voimme tarjota ekslusiivisia urheilutapahtumia lisänä normaaliin urheilutarjontaamme.

Miten näen ottelut jälkikäteen?
Voit katsoa urheilulähetyksiä 48h ajan jälkikäteen lähes kaikilla tukemillamme laitteilla. Tästä ominaisuudesta voit lukea lisää klikkaamalla tästä.

Elisa Viihde Viaplay Total -paketin tilaajana sinulla on mahdollisuus katsoa mm. alta löytyvät tapahtumat:

15. tammikuu UFC Fight Night: Gastelum vs Imavov
19. tammikuu Invicta FC 51: Tennant vs Bernardo
21. tammikuu KSW 78: Materla vs Grove II
22. tammikuu UFC 283: Teixeira vs Hill
5. helmikuu UFC FIGHT NIGHT: Lewis vs Spivac

Tulevat pay-per-view-tapahtumat:

Yllä oleva aikataulu on alustava. Löydät tapahtumat urheiluaikataulustamme: viaplay.fi/urheilu, jota päivitämme säännöllisesti.