Log ind på Viaplay

For at kunne anvende Viaplay, så må du først starte med at logge ind på din konto. Har du ikke en konto i forvejen, så kan du oprette en på vores hjemmeside. Ved indloggning anvender du mailadresse og password, som du valgte ved oprettelsen af din konto. På Smart TV, Apple TV og spillekonsoller kan du vælge at logge ind med en engangskode i stedet. Dette er muligt for at du kan undgå at indtaste hver et bogstav, bogstav efter bogstav med fjernbetjeningen.

Computer, mobil & tablet

På en computer, mobil og tablet logger du ind med din mailadresse og dit password. Hvis du har glemt dit password, så kan du klikke her for at nulstille dit password.

Smart TV og spillekonsoller

På Smart TV og spillekonsoller kan du vælge at logge ind på den traditionelle måde med mailadresse og password, eller med en engangskode.

Med din mailadresse og password kan du blot taste dine oplysninger ind med din fjernbetjening og logge ind.

Logger du ind med engangskoden vil en kode bestående af 4 tegn vises på dit TV. Gå derefter til https://viaplay.dk/activate på en anden enhed såsom mobil, tablet eller computer. Du kan også gå til Profil > Log ind på dit TV via Viaplay-appen på din iPhone.
Indtast koden du ser på dit TV og log ind på din enhed. Efter nogle sekunder logges dit Smart TV eller spillekonsol ind automatisk.

Har du glemt dit password, så kan du nulstille det og skabe et nyt her.

Apple TV

På Apple TV kan du vælge at logge ind på den traditionelle måde med mailadresse og password, eller med en engangskode.

Med din mailadresse og password kan du blot taste dine oplysninger ind med din fjernbetjening og logge ind.

Logger du ind med engangskoden vil en kode bestående af 4 tegn vises på dit TV. Gå derefter til https://viaplay.dk/activate på en anden enhed såsom mobil, tablet eller computer. Du kan også gå til Profil > Log ind på dit TV via Viaplay-appen på din iPhone.
Indtast koden du ser på dit TV og log ind på din enhed. Efter nogle sekunder logges dit Apple TV ind automatisk.

Har du glemt dit password, så kan du nulstille det og skabe et nyt her.