Bruker du Altibox dekoder? Les mer her

Akkurat nå kan kunder som bruker Altibox dekoder oppleve problemer med live sport. Altibox er klar over dette og jobber med å komme med en løsning fortløpende. Imens anbefaler vi at du bruker Viaplay appen på enheter vi støtter. Du finner oversikt over støttet enheter her https://viaplay.no/devices For problemer med din dekoder, vennligst kontakt Altibox, du finner deres kontaktinformasjon her: https://www.altibox.no/privat/kundeservice/