Følg Molde FK i Conference League

Klar for Molde FK i Conference League?

Følg Molde FKs reise og se alle kampene live på Viaplay fra 8. september. For å se kampene trenger du en Viaplay-konto med Viaplay Medium eller Viaplay Total-pakken. Les mer om våre pakker her.

Molde FK-kamper bekreftet så langt:
8. september 20:40 Molde – Gent
15. september 18:15 Djurgården – Molde

Kom i gang med å se Conference League på Viaplay

Conference League er inkludert i både Viaplay Medium og Viaplay Total-pakken, sammen med Viaplay Groups gjenværende rettigheter fra sportsverdenen, samt filmer og serier. For å se hvilke rettigheter som er inkludert, klikk her!

Viaplay Medium – film, serier og de fleste sporter 349 kr/mnd
Viaplay Total – filmer, serier og all sport 649 kr/mnd

Med et abonnement hos Viaplay kan du følge kampen uansett hvor du er, uansett om det er foran TV-en, datamaskinen eller mobilen. Les mer om hvilke enheter Viaplay er tilgjengelig på her

Kan jeg se kampene etterpå?

Alle kampene er tilgjengelige i 48 timer fra sendingen er spilt ferdig..

Les mer om hvilke enheter Viaplay er tilgjengelig på her og hvilke funksjoner som er tilgjengelige på hvilke plattformer her.

Er det bindingstid på Viaplay?

Alle Viaplay-pakker er fortløpende og er derfor helt uten bindingstid. Dette gir deg muligheten til å komme og gå som du vil. Betalinger gjøres for måneden som kommer.