Generisk feil på Panasonic TV:er

Noen brukere kan for øyeblikket støte på en generisk feil (feil: video) mens de ser på innhold på en Panasonic TV. Vi har rettet oppmerksomheten mot å undersøke dette problemet og beklager ulempene dette kan medføre.

I mellomtiden ber vi deg vennligst om du, hvis du støter på denne feilen, bruker en av våre andre støttede enheter. Finn en fullstendig liste over våre støttede enheter ved å klikke her.