Trenger du hjelp?

Informasjon til deg med Android 4

Viaplay-appen er oppdatert på mobile Android-enheter, noe som betyr at Viaplay ikke lenger støttes på enheter med Android-operativsystemversjon 4.1-4.4.

Hva skjer nå?

Viaplay-appen kommer til å finnes på din enhet en stund til, men helt uten vedlikehold. Dette medfører at vi ikke kan garantere en fullstendig optimal opplevelse. Appen vil også forsvinne fra Google Play Store, som betyr at hvis du sletter appen så vil du ikke få mulighet til å installere den på nytt. I stedet anbefaler vi å oppdatere programvaren, se nedenfor.

Hvordan påvirker dette meg?

Har du en Android mobil eller nettbrett med Android version 4.1.-4.4. anbefaler vi å oppdatere din enhet i tilfelle nye oppdateringer finnes tilgjengelig. Du kan fortsatt bruke Viaplay med dette operativsystemet, men ha gjerne i bakhodet at appen oppdateres ikke og vi kan derfor ikke garantere at den fungerer.

Viaplay fungerer på alle senere Android-versjoner og andre støttede enheter.

Hvor ser jeg min Android-versjon?

Gå in på Instillinger på din mobil eller nettbrett. Velg System > Om enheten (mobilen/nettbrettet). Der kan du se versjonen på ditt nåværende operativsystem. Er versjonen noe som begynner med sifferet 4, påvirker oppdateringen deg.

Har du ikke nye oppdateringer tilgjengelige, henviser vi til våre andre enheter.