Kommende konkurranser i alpint

Hvor kan jeg finne kommende konkurranser?
Noen dager før konkurransene sendes finner du dem i fanen Sport. Hvis du går inn på vår dedikerte side for vintersport, kan du i tillegg til vår resultattavle se kommende konkurranser, tilleggsinnhold relatert til vintersport og følge med på hva som skjer rundt konkurransene. Ta også en titt på timeplanen nedenfor for å se den kommende helgs løp.

Med hvilke pakker kan du følge vintersporten?
Våre vintersportssendinger er inkludert i Viaplay Medium og Viaplay Total-pakkene. Du kan lese mer om hva som er inkludert i pakkene her. Generell informasjon om vintersport kan du finne på Viaplay og hvordan du kan begynne å se her!

Hvordan kan jeg se løpene etterpå?
Via PC/Mac, PS4, Apple TV, Chromecast, Smart TV og nettbrett/smarttelefoner med iOS/Android har du mulighet til å se konkurransen inntil 48 timer etter sendingsstart. Vi tilbyr også en tilbakespolingsfunksjon på enkelte plattformer. Les mer om funksjonene ved å klikke her.

Under kan du se hvilke konkurranser vi viser i alpint denne helgen. Oversikten er foreløpig og vil fortløpende oppdateres med kommende konkurranser. Arrangementene finner du i vår vinteroversikt, noen dager før arrangementet sendes.

Ingen sendinger

11:25 – Langrenn (K/M) Sprint, fri teknikk (Val Müstair)
13:55 – Hopp (M) Storbakke, Kvalifisering(Garmisch-Partenkirchen)
13:55 – Langrenn (K/M) Sprint, fri teknikk (Val Müstair)
15:55 – Hopp (K) Normalbakke (Ljubno)

11:55 – Langrenn (K) 10km masstart, klassisk  (Val Müstair)
13:10 – Langrenn (M) 10km masstart, klassisk (Val Müstair)
13:55 – Hopp (M) Storbakke(Garmisch-Partenkirchen)
16:25 – Hopp (K) Normalbakke (Ljubno)