Prisforandring på Viaplay Film og Serier

Viaplay streber alltid etter å gi alle kunder den beste underholdningen og brukeropplevelsen. For å sikre at vi kan fortsette å tilby godt innhold til alle Viaplays kunder, justerer vi prisen. I løpet av de siste to årene har vi laget noe av det mest kritikerroste norske drama innhold, levert nordiske og internasjonale serier av høy kvalitet, samt fortsatt å produsere klassisk og ny programmer. Den oppdaterte prisen på Viaplay Film & Serier vil gjelde for nye kunder fra 10. januar, og for eksisterende kunder fra 13. Februar.

Oppdatert pris for Viaplay Film og Serier er 159 NOK.

Hvorfor har dere økt prisene på Viaplay Film og Serier?

For å sikre at vi kan fortsette å tilby godt innhold til alle Viaplays kunder, justerer vi prisen. Vi forbedrer kontinuerlig innholdstilbudet vårt på et svært konkurranseutsatt marked, og vi har i tillegg en sterk katalog med internasjonalt toppinnhold fra ITV, Fremantle, Dreamworks, NBC, Paramount og eOne, men viktigst av alt mer enn 100 lokalproduserte Viaplay-serier og filmer, og med mer på vei.

Når vil dere justere prisen på Viaplay film og serier?

For nye kunder vil prisen bli implementert fra 10. januar, og for eksisterende kunder fra 13. februar.

Jeg ønsker ikke å betale den nye prisen, hvordan kansellerer jeg pakken min?

Du kan enkelt administrere Viaplay-pakken din ved å logge inn på viaplay.no. For å kansellere pakken din, må du gå til Min konto > Administrer pakke. Du får tilgang til Administrer pakker ved å gå til viaplay.no og klikke på navnet ditt øverst i høyre hjørne.