Prisforandring på Viaplay Medium

Viaplay streber alltid etter å gi alle kunder den beste underholdningen og brukeropplevelsen. For å sikre at vi kan fortsette å tilby godt innhold til alle Viaplays kunder, justerer vi prisen. Vi forbedrer kontinuerlig innholdet vårt, og har de siste årene kjøpt flere av de mest populære sportsrettighetene som finnes. I tillegg til all livesport, satser Viaplay også stort på egenproduksjoner av høy kvalitet.

Har du Viaplay Total, les mer her!

Hvorfor øker dere prisen på Viaplay Medium?

For å sikre at vi kan fortsette å tilby godt innhold til alle Viaplays kunder, justerer vi prisen. Vi forbedrer kontinuerlig innholdet vårt, og har de siste årene kjøpt flere av de mest populære sportsrettighetene som finnes. I tillegg til all livesport, satser Viaplay også stort på egenproduksjoner av høy kvalitet.

Når øker dere prisen på Viaplay Medium?

Den nye prisen for Viaplay Medium er 399 NOK og gjelder fra 10. januar. For deg som allerede er Viaplay Medium-kunde, vil den nye prisen gjelde for debiteringen som skjer etter 13. Februar.

Jeg ønsker ikke å betale den nye prisen, hvordan kansellerer jeg pakken min?

Du kan enkelt administrere Viaplay-pakken din ved å logge inn på viaplay.no. For å kansellere pakken din, må du gå til Min konto > Administrer pakke. Du får tilgang til Administrer pakker ved å gå til viaplay.no og klikke på navnet ditt øverst i høyre hjørne.