Prisforandring på Viaplay Total

Viaplay streber alltid etter å gi alle kunder den beste underholdningen og brukeropplevelsen. For å sikre at vi kan fortsette å tilby godt innhold til alle Viaplays kunder, justerer vi prisen. Vi forbedrer kontinuerlig innholdet vårt, og har de siste årene kjøpt flere av de mest populære sportsrettighetene som finnes. I tillegg til all livesport, satser Viaplay også stort på egenproduksjoner av høy kvalitet.

Har du Viaplay Medium, les mer her!

Hvorfor øker dere prisen på Viaplay Total?

For å sikre at vi kan fortsette å tilby godt innhold til alle Viaplays kunder, justerer vi prisen. Vi forbedrer kontinuerlig innholdet vårt, og har de siste årene kjøpt flere av de mest populære sportsrettighetene som finnes. I tillegg til all livesport, satser Viaplay også stort på egenproduksjoner av høy kvalitet.

Når vil dere øke prisen?

For nye kunder gjelder den nye prisen for Viaplay Total 749 NOK og for Viaplay Medium 399 NOK fra 10. januar. For deg som allerede er Viaplay Total-kunde har vi valgt å vente med prisjusteringen og den nye prisen vil kun gjelde for debiteringen din som skjer etter 27. februar 2023.

Jeg ønsker ikke å betale den nye prisen, hvordan kansellerer jeg pakken min?

Du kan enkelt administrere Viaplay-pakken din ved å logge inn på viaplay.no. For å kansellere pakken din, må du gå til Min konto > Administrer pakke. Du får tilgang til Administrer pakker ved å gå til viaplay.no og klikke på navnet ditt øverst i høyre hjørne.

Les mer om hvordan du avbestiller pakken din her.

Hvordan påvirkes prisen gjennom partnere?

Du kan få mer informasjon om priser ved å kontakte leverandøren din.