Problemer med å logge deg innpå tven

For øyeblikket kan noen brukere oppleve problemer med å logge på appen ved å bruke engangskoden på TV-skjermen. Dette er noe vi for tiden undersøker og beklager eventuelle ulemper dette kan medføre. Nedenfor finner du et par triks du kan prøve i tilfelle du har problemer med å logge på enheten din.

Android TV: Oppdater Viaplay til versjon 4.19 fra Google Play Store.

Andre smarte TV-er: Sørg for at du har den nyeste appversjonen (1.7.22.0b57cdd). Lukk deretter Viaplay ved å velge Avslutt fra menyen i appen og start den opp igjen.

1. Slå av TV-en, koble den fra og la den være frakoblet i 30 sekunder. Plugg deretter inn støpselet igjen og prøv å logge på.
2. Fjern appen fra enheten, installer den på nytt, og prøv å logge på igjen.
3. Hvis dette ikke løser problemet, kan du sende oss en email med følgende informasjon, eller holde deg oppdatert her på siden. Vi oppdaterer så snart problemet er løst.

• Enhet (Inkludert modell nummer)
  • Firmware:
  • App versjon:
  • Berørte logg inn muligheter:
  • Internettleverandør:
  • IP adresse:

Vi vil oppdatere denne artikkelen løpende med ny informasjon eller når problemet er løst. Oppdatert sist 4 mars.