Se Copa América på Viaplay!

Du kan se alle 28 matcher fra Copa América 2021 direkte på Viaplay! Brasil og Venezuela kickstarter turneringen 13. Juni.

Hvilken pakke trenger jeg for å se Copa América?

Du kan se Copa América med vår Viaplay Total-pakke (kr 329,-/i måneden) som du kan trykke deg inn her for å kjøpe. Når du bekrefter kjøpet vil abonnementet aktiveres umiddelbart, og du kan begynne å streame vårt innhold direkte. Du kan kansellere pakken når du selv måtte ønske i din kontooversikt. Les mer om kjøpet av pakken her: Komme igang med Viaplay.