Problemen met inloggen op TV

Op dit moment kunnen sommige gebruikers problemen ondervinden bij het inloggen op de app op hun tv. Dit is iets dat we momenteel onderzoeken en onze excuses voor het eventuele ongemak. Hieronder vind je een aantal trucs die je kunt proberen als je problemen hebt met inloggen op je apparaat.

Android TV: Update Viaplay naar versie 4.19 vanuit de Google Play Store.

Andere Smart TV’s: zorg ervoor dat je hebt bijgewerkt naar de nieuwste app-versie (1.7.22.0b57cdd). Sluit vervolgens Viaplay af door Exit te selecteren in het menu in de app en start het opnieuw.

1. Schakel uw tv uit, haal de stekker uit het stopcontact en laat hem 30 seconden los. Steek vervolgens de stekker weer in het stopcontact en probeer in te loggen.
2. Verwijder de app van uw apparaat, installeer deze opnieuw en probeer opnieuw in te loggen.
3. Als dit het probleem niet oplost, kunt u ons een bericht sturen met de volgende informatie of op de hoogte blijven op deze pagina. We zullen updaten met meer informatie zodra het probleem is opgelost.

• Apparaat (inclusief modelnummer):
  • Firmware:
  • App versie:
  • De gebruikte inlogmethode:
  • Internetprovider:
  • IP adres:

We updaten het artikel regelmatig, laatste update 4 Maart.