Varför ändrar ni priset på Viaplay Film & Serier?

Priset justeras med 20 kronor för att möta ökande kostnader och för att kunna göra investeringar i att förbättra tjänsten. Detta inkluderar att säkerställa högkvalitativt innehåll, tekniska förbättringar och möjligheten att erbjuda en bättre användarupplevelse för våra kunder.

När ändras mitt pris?

För nya kunder gäller det nya priset på Viaplay Film & Serier 169 SEK från och med den 31 januari. För befintliga kunder börjar priset gälla första betalningsdagen efter 4 mars.

Hantera paket

All our regions and languages

Canada
Netherlands
Estonia
Iceland
United States
Lithuania