Följ Malmö FF i Europa League

Redo för Malmö FF i Europa League?

Följ med på Malmö FFs resa och se samtliga matcher live på Viaplay från den 2022-09-08. För att kunna följa matcherna behöver du ha ett konto hos Viaplay med Viaplay Medium eller Viaplay Total. Läs mer om våra paket här.

Welcome to Malmö FF - MFF.se

Malmö FF matcher bekräftade hittills:
8:e september
18:00 Malmö FF – Braga
15:e september 20:45 Union Saint-Gilloise – Malmö FF

Kom igång med att se Europa League på Viaplay

Europa League ingår i Viaplay Medium och Viaplay Total, tillsammans med Viaplay Groups övriga rättigheter från sportvärlden, samt filmer och serier. För att se vilka andra rättigheter som ingår i vilket paket, klicka här!

Med ett abonnemang hos Viaplay kan du följa matcherna var du vill, oavsett om det är framför TV:n, datorn eller på mobilen. Läs mer om vilka enheter Viaplay finns på här.

Vilket paket krävs för att titta på Europa League?
För att kunna följa Malmö FF och Europa League på Viaplay behöver du ett av våra paket som inkluderar sport:

Med ett abonnemang hos Viaplay kan du följa matcherna var du vill, oavsett om det är framför TV:n, datorn eller på mobilen. Läs mer om vilka enheter Viaplay finns på här.

Kan jag se matcherna i efterhand?

Alla matcher är tillgängliga i 48 timmar efter sändningens slut.

Läs mer om vilka enheter Viaplay finns på här och se vilka funktioner som är tillgängliga på vilka plattformar här.

Är det bindningstid på Viaplay?

Alla paket hos Viaplay är fortlöpande och är därför helt utan bindningstid. Detta ger dig möjligheten att komma och gå precis så som du önskar. Betalning görs på förhand och är månadsvis.