Generell felkod på Panasonic TV

Vissa användare kan stöta på en generell felkod (Felkod: Video) vid spelning av innehåll på en Panasonic TV. Vi har riktat vårt fokus mot att undersöka problemet närmare och ursäktar möjliga besvär detta medför.

Undervägs, vid det tillfälle ni påträffar ovan nämnd felkod, ber vi er vänligen att använda en annan av de enheter vi har stöd för. Du hittar en lista över dessa enheter genom att klicka här.