Information för dig som förlorat access till Viaplay

För dig som förlorar access till Viaplay och vill fortsätta ta del av vårt innehåll, kommer härunder nyttig information om hur du gör för att få fortsatt tillgång till våra filmer, serier och sportsändningar.

Våra paket

På Viaplay har vi tre olika månadsabonnemang att välja mellan:

Alla våra paket ger dig tillgång till TV3, TV6, TV8 & TV10 via Viaplays kanalsektion.

Observera att engångsköp (hyr- och köpfilm samt PPV-event) inte ingår i paketen.

Ditt paket aktiveras när du bekräftar ditt köp och du kan börja titta. Du kan säga upp paketet när du vill via Mitt konto.

Kan jag fortsätta använda mitt nuvarande konto?

Ja, du kan använda ditt nuvarande konto när du köper ett paket direkt hos oss. Du gör det lättast genom att logga in på ditt konto via webben och därefter klicka på Välj ett paket.

Vilka olika betalmetoder kan jag betala med?

Du kan betala för ditt paket med Visa/Mastercard eller Klarna. Du kan hitta mer information om de tillgängliga betalmetoderna här!

Är det bindningstid på Viaplay?

Alla paket hos Viaplay är fortlöpande och är därför helt utan bindningstid. Detta ger dig möjligheten att komma och gå precis så som du önskar. Betalning görs på förhand och är månadsvis.