Information för dig som upplever problem med att casta från Android

Vissa användare kan uppleva problem när dem caster innehåll till Chromecast från enheter som använder Android 12. Dessa användare kan uppleva att innehållet buffrar vid start och ändå inte spelas upp. Vi undersöker för tillfället varför detta sker för några användare och ber om ursäkt eventuella besvär detta medför.

Skulle du vara en av de berörda, ber vi dig testa nedanstående. Av händelse att det inte löser problemet för dig, är du välkommen att ta kontakt med oss!

1. Öppna Inställningar
  2. Gå till kategorin Appar
  3. Välj Viaplay i listan över appar
  4. Välj Lagring
  5. Klicka på Rensa data och bekräfta genom att klicka på OK
  6. Starta om Viaplay och prova att casta igen

I händelse av att ovanstående inte hjälper eller om problemet återkommer kan du även prova att ominstallera appen. Det även möjligt att använda andra typer av enheder när du castar.