Information om att använda Viaplay i Storbritanien efter Brexit.

Vi strävar alltid efter att erbjuda Viaplay-upplevelsen till så många länder i Europa som möjligt. Vi är extremt glada över att Viaplay kommer att vara tillgängligt för onlinebruk i alla EU-länder tack vare portabilitetsregleringen. Eftersom Storbritanien kommer att lämna EU den 1:a Januari 2021, kommer det bli en del ändringar i tjänsten.

Från och med den 1:a Januari 2021 kommer det inte längre vara möjligt att använda Viaplay online i Storbritanien eftersom de lämnar EU.

Men det kommer i alla fall vara möjligt att använda Viaplay i Storbritanien med vår offline-funktion som du kan läsa mer om här.