Information till dig som har fått spam-mail

Just nu cirkulerar ett spam-mail som instruerar vissa användare (och ickeanvändare) att de har en BTC-transaktion på 65000:- till sitt konto. Vi är inte avsändaren av detta mail och vi rekommenderar att du inte klickar på någon länk. Om du redan har besökt länken och fyllt i dina personuppgifter rekommenderar vi att du uppdaterar din bank om ärendet omedelbart.

Vi arbetar för att stänga ner dessa mail så snabbt som möjligt.