Jag har fått ett erbjudande av min kompis

Har du mottagit ett Viaplay-erbjudande av din kompis? Då får du 3 månader av Viaplays serie och film-paket till priset av 1!

Erbjudandet gäller endast inaktiva kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Du betalar en summa på 129:- när du aktiverar ditt erbjudande och får tillgång till Viaplays film- och seriepaket i 3 månader. Erbjudandet ska användas senast 16 maj 2021.

För att aktivera erbjudandet:

1. Klicka på länken i ditt meddelande
  2. Skapa ett konto och fyll i kortuppgifter
  3. Bekräfta köpet
  4. Klart! Nu kan du börja titta

Efter 3 månader kommer abonnemanget löpa vidare för 129:- i månaden. Avsluta när du vill.

Gick det inte att lägga till kortet? Läs mer här.
Vill du veta mer om hur du skickar iväg ditt erbjudande läs mer här.