Kommande tävlingar i alpint och längdskidor

Var hittar man kommande tävlingar?
Några dagar innan tävlingarna sänds kan du hitta dem i tablån. Glider du in på vårt dedikerade sida för vintersport, kan du förutom vår tablå, se kommande tävlingar, extra innehåll relaterat till vintersport, samt följa med i vad som händer runt tävlingarna. Kika även gärna på schemat här nedan för att se kommande helgs tävlingar.

Med vilka paket kan man följa vintersporten?
Våra vintersportsändningar ingår i paketen Viaplay Medium och Viaplay Total. Du kan läsa mer om vad som ingår i paketen här. Allmän information kring vintersporten hos Viaplay och hur du kommer igång med att titta kan du hitta här!

Hur kan jag se tävlingarna i efterhand?
Genom PC/Mac, PS4, Apple TV, Chromecast, Smart TV’s samt surfplattor/smartphones med iOS/Android har du möjligheten att titta på tävlingen 48 timmar efter sändningsstart. Vi erbjuder även en tillbakaspolningsfunktion på vissa plattformar. Läs mer om funktionerna genom att klicka här.

Här under kan du se vilka tävlingar vi visar inom alpint och längdskidor i helgen. Schemat är preliminärt och uppdateras löpande med kommande tävlingar. Du hittar eventen i vår vintersporttablå, någon dag innan eventet sänds.

11:55 – Längd (D) 10km, fristil(Les Rousses)
14:40 – Längd (H) 10km, fristil(Les Rousses)
18:50 – Snowboard (D/H) Parallellstorslalom (Blue Mountain)

00:50 – Puckelpist (D/H) (St. Come)
09:20 – Alpint (D) Slalom, Åk 1 (Spindleruv Mlyn)
11:00 – Alpint (H) Super-G (Cortina d’Ampezzo)
11:55 – Längd (D/H) Sprint, klassisk (Les Rousses)
12:20 – Alpint (D) Slalom, Åk 2 (Spindleruv Mlyn)
14:25 – Längd (D/H) Sprint, klassisk (Les Rousses)
15:55 – Backhoppning (D) Storbacke (Hinterzarten)

00:50 – Parallellpuckelpist (D/H) (Val St. Come)
09:05 – Alpint (D) Slalom, Åk 1 (Spindleruv Mlyn)
10:05 – Alpint (H) Super-G (Cortina)
12:05 – Alpint (D) Slalom, Åk 2 (Spindleruv Mlyn)
12:40 – Längd (D) 20km masstart, klassisk(Les Rousses)
14:40 – Längd (H) 20km masstart, klassisk(Les Rousses)
15:10 – Backhoppning (D) Storbacke (Hinterzarten)