Kostnadsfri provperiod på Viaplay

Titta fritt i 1 vecka med Viaplay-paketet!

Du kan titta direkt på obegränsat med tv-serier och filmer genom att streama via internet till din Smart TV, läsplatta, mobil, spelkonsol, PC/Mac, Apple TV, Android TV och via Chromecast.

Provperioden är aktuell till paketet Viaplay Film & Serier vilket inkluderar filmer och serier på tjänsten. Provperioden är endast för nya kunder. Vill du även ha tillgång till sportevent behöver du Viaplay Total. Detta paket debiteras direkt i samband med köpet. För mer information gällande sporten kan du klicka här.

Om du vill fortsätta använda Viaplay efter friperioden behöver du inte göra någonting, ditt abonnemang fortsätter så länge du vill! Alla Viaplay-abonnemang betalas månadsvis i förväg, vilket betyder att du har tillgång till innehållet i en månad efter en genomförd betalning. Du kan när som helst avsluta abonnemanget online på hemsidan, eller genom kontakt med vår kundservice. Läs mer om hur du avslutar ditt paket här.

Vi har inga bindningstider eller uppsägningsavgifter. Registrera dig för att komma igång!

Skaffa Viaplay