Prisjustering för Viaplay Film & Serier

Viaplay strävar alltid mot att vara i framkant och att kunna erbjuda alla kunder bästa möjliga underhållning, samt användarupplevelse. Vi justerar därför priset för att kunna säkerställa att vi fortsätter att leverera storslaget innehåll till alla Viaplays kunder. Detta är den första prisjusteringen på nästan två år, i en period där Viaplay drastiskt har ökat utbudet av premiuminnehåll för våra kunder, både lokalt samt via internationella partners. Det uppdaterade priset för Viaplay Film & Serier (149 SEK/månad) kommer att implementeras från den 11 januari, och från den 15 februari för nuvarande kunder.

Varför ökar ni priset för Viaplay Film & Serier?

Det nuvarande priset för Viaplay Film & Serier har legat på samma nivå sedan början av 2021. Precis som många andra företag i dagens läge, måste vi i justera vårt pris för att säkra att vi fortsätter att erbjuda storslaget innehåll till alla Viaplays kunder. Under de senaste två åren har vi  till exempel, på en konkurrens­kraftig marknad, adderat en stark katalog av högkvalitativt innehåll från ITV, Fremantle, Dreamworks, NBC, Paramount och eOne; men viktigast av allt, mer än 100 lokalproducerade Viaplay-serier och -filmer, med ännu mer som väntar runt hörnet!

När ökar ni priset för Viaplay Film & Serier?

För nya kunder kommer det justerade priset att implementeras från den 11 januari, och för nuvarande kunder från den 15 februari.

Jag vill inte betala det nya priset; hur säger jag upp mitt paket?

Du kan enkelt hantera ditt nuvarande Viaplay-paket genom att logga in på viaplay.se. För att säga upp ditt paket behöver du besöka Mitt konto > Hantera paket. Du når Hantera paket genom att besöka viaplay.se och klicka på ditt namn upp i det högra hörnet.