Just nu går det inte att spela upp Chicago Fire s10e21. Vi arbetar på det.

Viaplay Fighting

Var hittar man kommande events?
Några dagar innan eventet sänds hittar du eventet i tablån. Du kan dessutom aktivt välja kategorin “Boxing” eller “MMA” för att endast se dessa events. Kika även gärna på schemat här nedan.

I vilka paket inkluderas fighting-rättigheterna?
Fighting ingår i paketet Viaplay Total. Du kan läsa mer om vad som ingår i paketet här. Ett fåtal särskilda event per år visas endast som Pay Per View, på så vis kan vi erbjuda exklusiva sportevent som ett tillägg till vårt ordinarie utbud. Detta innebär att du inte behöver abonnera på Viaplay, utan du betalar endast för det specifika eventet. Alla våra Pay Per View-event prissätts individuellt. Besök viaplay.se/ppv för aktuella och kommande PPV-evenemang.

Hur kan jag se fighterna i efterhand?
Genom PC/Mac, PS4, Apple TV, Chromecast, Smart TV’s samt surfplattor/smartphones med iOS/Android har du möjligheten att titta på eventen 48 timmar efter sändningsstart. Vi erbjuder även en tillbakaspolningsfunktion på vissa plattformar. Läs mer om funktionerna genom att klicka här.

Du som har Viaplay Total har följande event att se fram emot:

29. april Cappelozza vs Austin (MMA)
29. april Essuman vs Tetley (Boxning)
1. maj UFC Fight Night: Font vs Vera (MMA)
6. maj Harrison vs Mokhnatkina (MMA)
8. maj UFC 274: Oliveira vs Gaethje (MMA)
12. maj Invicta FC 47: Ducote vs. Zappitella (MMA)
15. maj UFC Fight Night: Blachowicz vs Rakic (MMA)
21. maj Parker vs Andrade (MMA)

Kommande pay-per-view event:

Ovanstående schema är preliminärt och uppdateras löpande med kommande fighter. Du hittar eventen i vår sporttablå: //viaplay.se/sport, någon dag innan eventet sänds.