Viaplay Fighting

Var hittar man kommande events?
Några dagar innan eventet sänds hittar du eventet i tablån. Du kan dessutom aktivt välja kategorin “Boxing” eller “MMA” för att endast se dessa events. Kika även gärna på schemat här nedan.

I vilka paket inkluderas fighting-rättigheterna?
Fighting ingår i paketet Viaplay Total. Du kan läsa mer om vad som ingår i paketet här. Ett fåtal särskilda event per år visas endast som Pay Per View, på så vis kan vi erbjuda exklusiva sportevent som ett tillägg till vårt ordinarie utbud. Detta innebär att du inte behöver abonnera på Viaplay, utan du betalar endast för det specifika eventet. Alla våra Pay Per View-event prissätts individuellt. Besök viaplay.se/ppv för aktuella och kommande PPV-evenemang.

Hur kan jag se fighterna i efterhand?
Genom PC/Mac, PS4, Apple TV, Chromecast, Smart TV’s samt surfplattor/smartphones med iOS/Android har du möjligheten att titta på eventen 48 timmar efter sändningsstart. Vi erbjuder även en tillbakaspolningsfunktion på vissa plattformar. Läs mer om funktionerna genom att klicka här.

Du som har Viaplay Sport eller Total-paketet har följande event att se fram emot:

23. oktober UFC Fight Night: Costa vs. Vettori (MMA)
30. oktober UFC 267: Blachowicz vs. Teixeira (MMA)
06. november Parker vs. Morrison (Frank Warren)
07. november UFC 268: Usman vs. Covington 2 (MMA)
13. november UFC Fight Night: Holloway vs. Rodriguez (MMA)

Kommande pay-per-view event:

07. november PPV: Canelo vs. Plant

Ovanstående schema är preliminärt och uppdateras löpande med kommande fighter. Du hittar eventen i vår sporttablå: //viaplay.se/sport, någon dag innan eventet sänds.