Endre pakken din

Du kan endre pakken din når du er innlogget på din brukerkonto på viaplay.no igjennom en datamaskin, alternativt om du er innlogget via nettleseren på en smarttelefon eller et nettbrett.

Hvis du har bestilt pakken din gjennom Apple (betalingen går via iTunes), eller hvis du får Viaplaytilgang gjennom din TV-leverandør, kan du ikke endre eller kansellere pakken din på viaplay.no. Legg merke til at vår kundeservice ikke kan gjøre endringer på pakker som er kjøpt gjennom Apple eller en TV-leverandør.

Bytte pakke til Viaplay Medium

Hvordan:

Pakken kan oppgraderes til Viaplay Medium på Kontooversikten.

Når endres pakken:

Merk ved oppgradering så trer endringen i kraft umiddelbart. Du betaler full pris for pakken (399NOK), og du får også en refundering for de gjenværende dagene av din gamle pakke.

Bytte pakke til Viaplay Serier & Film

Hvordan:

Pakken kan endres til Viaplay Serier & Film ved å klikke her for å gå til endre pakke. Du kan også finne valget på Kontooversikt.

Når endres pakken:

Pakken din endres til Viaplay Serier & Filmer på din neste månedlige betalingsdato, og du betaler for den nye pakken samme dag.

Problemer med å bytte pakke?

Har du mer enn en Viaplaykonto?

Hvis du har registrert Viaplay på mer enn en epostadresse, pass på at du er innlogget på den epostadressen som har en aktiv pakke på seg. Hvis du er usikker på hvilken konto du startet pakken på, se her for hjelp.

Har du startet ditt abonnement igjennom Apple?

Hvis du har startet abonnementet ditt via vår app på iPhone/iPad/Apple TV blir ditt abonnement betalt via din Apple ID, og du kan ikke gjør endringer i abonnementet på viaplay.no.

Se her for mer informasjon.

Får du tilgang til Viaplay gjennom din TV-leverandør/kanalpakke?

I så fall blir ditt abonnement administrert av TV-leverandøren din, og du kan ikke gjøre endringer på det fra viaplay.no.