Betalingen min går ikke igjennom

Jeg har fått beskjed om at min månedlige betaling ikke gikk igjennom

Hvis månedsbetalingen ikke går igjennom, får du en epost av oss som informerer deg om det. Deretter prøver vi å trekke månedskostnaden et par dager, før abonnementet automatisk sies opp.

Prøv dette for å løse problemet:

1. Sjekk at bankkortet du har registrert er aktivt og at det er nok penger på kontoen.
  2. Sjekk at kortet er åpent for kjøp over internett.
  3. Prøv en annen betalingsmetode. Du kan bytte betalingsmetode på Kontooversikt. Les mer om å oppdatere betalingsinformasjonen din her
Jeg får ikke lagt til eller oppdatert betalingskortet mitt

Vi anbefaler at du prøver disse tipsene:

1. Pass på at kortet er et Visa eller MasterCard fra en Norsk bank. På grunn av studiorettigheter kan du ikke bruke et kort fra en utenlandsk bank.
  2.  Pass på at kortet er åpent for kjøp over internett.
  3. Forsøk å legge til/oppdatere kortet ditt gjennom en annen enhet eller en annen nettleser. Hvis du bruker Wifi, restart routeren din eller test en annen tilkobling slik som 4G på smarttelefon eller nettbrett.

Legg merke til at du av sikkerhetsgrunner må verifisere kortet ditt med BankID når du legger inn eller oppdaterer et betalingskort. Hvis du er usikker på hvilken verifiseringsmetode du kan bruke, eller om du har problemer med verifiseringen, anbefaler vi at du tar kontakt med banken din.

Jeg får ikke gjort et nytt kjøp

Pakkekjøp:

1. Prøv igjennom en annen enhet eller en annen nettleser, og restart routeren din om du bruker wifi.
  2. Dobbeltsjekk at bankkortet du har registrert på brukrkontoen din er åpent for internettkjøp.
  3. Bytt betalingsmetode. Du kan bytte betalingsmetode på Kontooversikt. Les mer om å oppdatere betalingsmetode her

Kjøpe eller leie en film:

1.  Prøv på en annen enhet eller i en annen nettleser. Du kan prøve å gjøre kjøpet på hvilken som helst enhet der Lei&Kjøp er tilgjengelig. Du kan se en liste over hvor denne funksjonen er tilgjengelig her.
  2. Dobbeltsjekk at bankkortet du har lagt til er åpent for kjøp over internett og at det står nok penger tilgjengelig på det.
  3. Bytt betalingsmetode. Du kan bytte betalingsmetode på Kontooversikt. Les mer om å bytte betalingsmetode her