Functionaliteit op onze apparaten

Hier zie je welke functies beschikbaar zijn op onze platforms. Onder de afbeelding vind je uitleg over elke functie.

Live terugspoelen

Wil je een doelpunt opnieuw zien of heb je het begin van een wedstrijd gemist? Op sommige apparaten kun je terugspoelen in een live-uitzending. Opmerking! Je kunt maximaal 4 uur terugspoelen. Als je meer dan 4 uur wilt terugspoelen, moet je wachten tot de uitzending is afgelopen en opnieuw kan worden afgespeeld.

Opnieuw afspelen (48 uur)

Met onze functie om opnieuw af te spelen kun je alle sportuitzendingen tot 48 uur na de uitzending opnieuw bekijken. Selecteer het evenement in het sportgedeelte en begin met kijken. Je kunt de uitzending 48 uur na het einde van de uitzending starten. Daarna verdwijnt de uitzending uit het schema.

Ondertiteling wijzigen

Van al onze films en series, waarvoor ondertiteling in andere talen beschikbaar is, kun je de ondertiteling wijzigen. Sportuitzendingen of -documentaires hebben doorgaans geen ondertiteling.

Je kunt de ondertiteling niet veranderen op de Chromecast als je apparaat is verbonden met de Chromecast. Om de taal te wijzigen, moet je je apparaat loskoppelen van de Chromecast, de ondertiteling wijzigen en het casten opnieuw starten.

Offline kijken

Je kunt de meeste films en tv-programma’s downloaden op je mobiele apparaat (telefoon/tablet). Content die je hebt gedownload, wordt opgeslagen op het interne geheugen van je apparaat en kan niet worden verplaatst naar extern geheugen, zoals een SD-kaart.

Meer informatie over de offlinefunctie vind je hier.

De volgende aflevering afspelen

Op de meeste apparaten wordt de volgende aflevering automatisch gestart. Wanneer je dus een tv-programma kijkt, wordt de volgende aflevering automatisch gestart zodra de vorige voorbij is.

Je kunt deze functie in- of uitschakelen voor elk profiel op de webpagina door naar Profielen beherenĀ te gaan en het profiel te kiezen dat je wilt bewerken. Vervolgens schakel je de functie in- of uit. De instelling die je kiest, wordt toegepast op alle apparaten die je gebruikt waarop deze functie beschikbaar is.

Multi-audio

Voor de meeste kinderfilms en -series kun je de gesproken taal wijzigen op dezelfde manier als je de ondertiteling wijzigt. Als je apparaat deze functie niet ondersteunt, wordt de content automatisch in het Nederlands gestart.

Op de Chromecast kun je de gesproken taal niet wijzigen wanneer je apparaat is verbonden met de Chromecast. Als je dit wilt doen, moet je je apparaat loskoppelen van de Chromecast, de taal wijzigen en het casten opnieuw starten.

Neem contact met ons op

Select your region and language

Recommended for you

Nederlands

All our regions and languages

Denmark
Netherlands
Finland
Poland
Iceland
Sweden
Norway
United Kingdom