Gebruikersnaam wijzigen

Wanneer je een account aanmaakt, selecteer je een e-mailadres waarmee je je aanmeldt. Daarnaast ontvang je belangrijke informatie op dit e-mailadres, zoals de orderbevestiging en facturen. Als je de gebruikersnaam of het e-mailadres voor je account wilt wijzigen, klik je op Accountgegevens bijwerken in het overzichtsmenu van de account. Nadat je je wijzigingen hebt opgeslagen, ontvang je op je oude e-mailadres een bevestigingsmail met informatie over de wijziging en de nieuwe gebruikersnaam.